detbarafunkar.se

Artiklar

Projektledare Elinstallation

Luminus Koepke AB erbjuder elinstallation, datanätverk, telefoni samt IT-drift och -support till företag och organisationer i Stor-Stockholmsområdet.

Många av de uppdrag vi har är service till bostadsrättsföreningar och kontor. Vi har även samarbete med fastighetsägare och utför då hyresgästanpassningar. Vi behöver utöka vår personalstab med en projektledare med A-behörighet.

Vi söker en person som är lojal, noggrann, arbetsam, stresstålig, flexibel, van att jobba i projekt och har vana att leda personal. Vi vill även att du ska kunna tala, skriva och läsa på god svenska. Har du även kunskaper i engelska så är det meriterande men inget krav. Du ska ha körkort med lägst behörighet B och, till att börja med, tillgång till egen bil.

Vi kan erbjuda en arbetsplats där beslutsvägarna är snabba och där egna beslut är viktiga att ta. Det kan även innebära att arbetsdagen är svårplanerad med snabba förändringar.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning. 

Vi erbjuder månadslön efter överenskommelse. Företaget har kollektivavtal via branschorganisationen, EIO.

Arbeta för oss

Luminus Koepke AB är inne i en rolig och intensiv tillväxtsfas. Vi har funnits i över 20 år och är idag ett av de snabbast växande företagen i Sverige, i år fick vi utmärkelsen Di Gasell av tidningen Dagens Industri.

För rätt personer är utvecklingsmöjligheterna hos oss stora. Tjänsterna innebär möjlighet att lära sig nya system, att få ta ansvar och växa in i rollen. Eftersom arbetet sker ute hos olika företag blir arbetsmiljön varierande och du får chansen att träffa många olika människor och besöka många olika företag.

Skicka din ansökan via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Märk din ansökan "Projektledare Elinstallation”.

Frågor rörande tjänsten besvaras av: Tomas Koepke, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. , 08-400 15 770


 

fb 1 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  twitter 1 linkedin rss