Laddbox

Laddbox för personbil eller lastbil, vi kan hitta lösningen!

Vår affärsidé

Luminus Koepke AB erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom kraft, belysning, nätverk och fiber i syfte att skapa en enklare vardag för våra kunder.

Vad vi gör

Luminus Koepke AB är idag ett företag med stor kompetens för att kunna hjälpa de mest krävande beställare med allt från larm, elinstallationer, belysningslösningar och nätverk.

Optimala lösningar

Vi ser alltid till att ge varje uppdrag lika mycket omsorg och skräddarsyr lösningar som stämmer väl överens med dina behov och önskemål.

Laddbox Stockholm

Vi utför smarta laddbox installationer för företag, organisationer och privatpersoner.

Ladda hemma, på jobbet eller bussar/lastbilar. Vi kan hitta lösning för alla era behov och samarbetar med de ledande företagen inom laddteknik. Vi utför även felsökning på era befintliga laddstationer och kan utföra förebyggande kontroller.

Hör av dig!
Vi svarar oftast
inom 24 timmar

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring våra tjänster.

Kan jag nyttja ROT- eller RUT-avdrag vid laddbox?

Söker du ROT-avdrag som privatperson har du rätt till skattelättnader upp till 30% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 50 000 SEK per person och år med hjälp av ROT-avdraget. Är ni två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 100 000 SEK per år. På Skatteverkets webbplats kan du läsa mer om villkoren för att få avdraget.

Vad är fördelarna med att anlita Luminus?

Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss, därför lämnar vi alltid våra kunder alltid en garanti på all våra tjänster. Det gör vi eftersom vi ser till att arbetet görs rätt från start, men det känns alltid bra för dig som kund att ha en extra trygghet. Vi genomför alla projekt med samma känsla för detaljer och uppriktigt engagemang, stora som små.

Please connect an instagram account from the dashboard.