Våra tjänster

Våra tjänster

Kraft

Behöver du ett nytt uttag eller en hel kontorsinstallation? Vi kan komma med lösningar för just ditt projekt. Vi felsöker och kommer med råd om hur installationerna kan bli säkrare för er vad gäller person/brandsäkerhet men också vad gäller komfort och energibesparing. Våra tekniker har mångårig erfarenhet, egna servicebilar som är komplett utrustade för de flesta uppdragen.

Belysning

Lux, Lumen, Watt, Kelvingrader? Låt oss reda ut begreppen. Vi arbetar med den senaste tekniken inom belysning och belysningsstyrning och med leverantörer som ligger i framkant vad gäller den nya LED-tekniken. Vi identifiera ert belysningsbehov och tar fram förslag på alternativa lösningar där teknik och energieffektivitet går hand i hand. Har du gamla och slitna lampor och vill byta ut dem mot ett mer hållbart, kostnadseffektivt, och miljövänligt alternativ? En LED-lampa har låg energiförbrukning, lång livslängd, låg värmeutveckling och innehåller inga tungmetaller.

Nätverk

Vi installerar och bygger nya kompletta fastighetsnätverk baserade på koppar- och/eller fiberlösningar. Vi bygger även ut befintliga nätverk. Vi genomför våra nätverksinstallationer i alla typer av kontorsmiljöer, lägenheter, flerfamiljshus och villor. Installationerna utförs av vår egen personal med lång erfarenhet. Vi har egna fibersvetsar och erforderliga testinstrument för uppmätning av koppar och fiber.

Fiber

Luminus Koepke AB har lång erfarenhet och stor kunskap om fibernät och kan utföra service, installation och nybyggnad av fiberinstallationer. Vi har tillgång till den senaste tekniken. Kontakta oss för mer information.

Besiktningar

Vi utför entreprenadbesiktningar vid nyproduktion, besiktning av elanläggning inom företag, kontor eller villa och flerfamiljshus. Vi är av SBR godkänd besiktningsman.